COVID-19

Ik heb ernstige symptomen en voel me erg ziek: maak steeds een afspraak (online of telefonisch) bij uw arts. Gelieve de klachten en het GSM-nummer bij het aanmaken van de afspraak te vermelden en buiten te wachten.

Ik heb lichte symptomen, maar heb geen arts nodig: maak een activatiecode aan en laat u testen via het testcentrum of apotheek.

Mijn zelftest is positief: contacteer NIET je huisarts, maar vraag een activatiecode voor een PCR-test via het Formulier positieve zelftest (info-coronavirus.be)

 

Alle testinformatie

Samen sterk tegen corona (mijncoronatest.be)  Voor het maken van de afspraak in het testcentrum

Ik heb een quarantaineattest nodig

Ik zoek testresultaten voor mij of mijn kind

Hoe kan ik mijn COVID-certificaat op papier bekomen? (covidsafe.be)

 

Laatste update hoogrisi(co)contact – kinderen

Ik of mijn kind ouder dan 12 jaar had een hoog risicocontact: een test is niet nodig. Volg het schema hieronder voor richtlijnen ivm quarantaine. · corona en school: meer info hier Alle info over testen op het coronavirus lees je op info-coronavirus.be.

Meer informatie:

Samen sterk tegen Corona (Domus Medica) · MijnGezondheid.be · infoCoronavirus.be · School en Corona · Sciensano

Coronavirus meertalige informatie/eenvoudige taal:

Coronavirus: meertalige informatie – Agentschap Integratie en Inburgering (integratie-inburgering.be)

Info over corona in eenvoudige taal:

Wablieft